Carpaccio van pompoen met Chaource
INGREDIËNTEN
200 gr Chaource au lait cru
1 kleine fles pompoen geschild
10 eetlepels olijfolie
2 theelepels chilisaus
150 gr veldsla
200 gr pecannoten, klein gehakt
2 eetlepels balsamico azijn
2 theelepels honing
peper en zout
BEREIDING:
1. Verwarm de oven voor op 180°.
Snij de pompoen in dunne plakjes, leg de plakjes op een ovenplaat met bakpapier
Meng de helft van de olijfolie met de chilisaus en peper en zout, en verdeel dat over de pompoenplakjes en zet het 15 minuten in de oven
2. Meng in een slakom de sla en de nootjes.
Meng vervolgens de balsamico azijn, honing en overgebleven olijfolie erdoorheen
3. Schik de plakjes pompoen op een bord, verdeel de kaas en de salade.
Maak eventueel af met wat balsamico-creme over de pompoen.
Bereidingstijd: 35 minuten